HTML

Kicsi kis életem...

Egy kicsi lélek még kisebb kalandjai

Friss topikok

Linkblog

Egy valóban szép nap

2009.11.06. 23:24 Eusebius

Pedig rosszul indult. El akartam menni volt osztályfőnökömhöz a Margit körútra. Ott ő mondja a 6.30-ast. Ehhez legkésőbb 5-kor kelnem kellett volna. Volna...  Nem tudtam kiesni az ágyból. Viszont reggel felhívott a találkozó egyik szervezője, hogy számíthatnak-e rám. Hát persze! Így 17.30-ra irány az IC, ahol egy rövid kis eligazítás volt, némi pakolással fűszerezve. Volt vagy 22.30, mire hazaértem. Csináltam némi szendvicset holnapra. És most itt püfölöm a gépet, és írom a naplómat.
DE! A legfontosabb majdnem lemaradt. Van némi becsületbeli (határidő nélküli) tartozásom. Ha ez nem lenne, már lehet, hogy pap lennék. De mindent meg kell fizetni. Hát, most felajánlotta valaki, hogy kifizeti. Aztán megkérdezte, lemennék-e Pécsre. Mint a pofon, olyan megrázó volt. Végre egy lehetőség! És megint onnan, ahonnan nem várnám... Feladták a leckét...  :)

Ideje aludnom rá egyet. Holnap korán kelek. Komolyan izgulok. Nem tudom, mi lesz holnap, csak azt, hogy biztosan elér valami infó. De mi?

Szép álmokat!

 

Szólj hozzá!

Címkék: pap ajánlat találkozó hivatás sorsforduló

A bejegyzés trackback címe:

https://eusebius.blog.hu/api/trackback/id/tr11505965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása