HTML

Kicsi kis életem...

Egy kicsi lélek még kisebb kalandjai

Friss topikok

Linkblog

Egy majdnem sikeres nap

2009.11.03. 00:03 Eusebius

És IGEN!!! Végre egy felejthetetlen nap! Hogy nem fogom elfelejteni, az egyszer biztos... Kora reggel kelés. Lett volna, ha ki tudok esni az ágyból. Tegnap elkezdett valami fájni a számban. Azt hittem, valamelyik sérült (sajnos van 2-3) rágószervem jelzi, hogy létezik. (Mint igazi hímnemű egyed, én is szeretem kerülni a fogorvosokat.) Ilyenkor a saját recept: csepegtetni némi Unicumit direkt a folytonossági hiányba. Aki még nem próbáltan annak javaslom kipróbálni. A hatás egyenesen frenetikus. Először az ember úgy érzi, sikerült letépnie az arcát. Aztán hirtelen enyhül a fájdalom. Tompul. Végül már nem is fáj. Mindent összevéve még mindig kellemesebb, mint a fogászaton belenyilalló fájdalom. Azért Unicumit használok, mert alkohol, plusz tele van gyógynövénnyel. Vagyis fertőtlenít. Aki nem szereti, annak a vodkát javaslom. Még az a legtisztább alkohol. Persze csak a gyógyszertári után. Nos, ezúttal nem jött be a dolog. Egy idő után a csepegtetés után nem tört rám a fájdalom. Viszont a fájdalom maradt. Úgyhogy teendők listájára új tétel került: fogorvos.
Szerencsére nem csak ez töltötte ki a napomat. Napközben a jött egy email: állásajánlattal dobtak meg. Remélem, nem ügynöki vagy mlm-munka. Épeszű cégvezető nem bízza rám az értékesítést. Az, hogy pulton keresztül jó vagyok, még jelenti azt, hogy másik csatornán is.
Végül a nap megkoronázása: krimihétfő a tévében.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eusebius.blog.hu/api/trackback/id/tr991494563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása